dimecres, 17 de setembre del 2008

ELS CARTELLS DEL CONCURS

Per fi tenim els cartells del Concurs de la Falla Via Materal.

Recordar que els vots de internet sols compta com un menbre del jurat.

La puntuacio sera la seguent hi han 9 Cartells dels quals sols entren en punts els 5 primers i de la seguent forma, el que mes vots obtindra 10 puns, el segon mes votat 8, el tercer 6, el cuart 4 i el quint 2.

Aquest forma de votar es mantindra per a tots els jurats.

__________________________________________________________


ANYS

__________________________________________________________



FOC

__________________________________________________________


SOL 1

__________________________________________________________




TADEVI 1

__________________________________________________________


ROIG

__________________________________________________________



SOL 2

__________________________________________________________

Varsagues1

__________________________________________________________


Varsagues 2
__________________________________________________________



TADEVI 2

__________________________________________________________

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Per vore'l amb color:

http://www.megaupload.com/?d=QYZNXN3K

CLARETA ha dit...

OK, ARA LI HO comente a carles epr a que heu odifique.

by

CLARETA ha dit...

AÇO JA ESTA SUPER ANIMAT, SOLS QEDEN 3 DIES PER VOTAR.....

Anònim ha dit...

Varsagues,acabe d'entrar en eixa adreça i no he vist res.Podries fer el favor de donar més instruccions .Moltes gràcies

Anònim ha dit...

entrar en l'adreça.

Posar les lletre que et diu.

Esperar 46 segons.

Premer "Free Download"

Guardar el fitxer.

CLARETA ha dit...

ja el tinc, ara el pase a carles per a que el penge.
Gracietes

Anònim ha dit...

Quina llastima que el cartell no es veja bé, no?

CAGAENPENA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
CAGAENPENA ha dit...

TADEVI NO TE VOTES A TU MATEIX


NO ES U N JOC ES UN CONCURS AMB PASTA i PER CERT EL CARTELL NO SE SI GUANYARA SI EL PUBLICARAN PER QUE ES MOLT....................SENSE PARAULES.


NO TE VOTES, NO TE VOTES

FALLA VIA MATERAL ha dit...

vosaltres tranquils que els carttells estan ja tots publicats i varsagues perdona per no poder ficarlo en color no se que pasava heu provi varies vegades fins que tornares a enviar la imatge.

Anònim ha dit...

bueno bueno que estic mirant la web i resulta que en els concurs de pareguts la maxima participacio es de 44 vots i ara en sols 3 dies 91 vots segur que hi ha gent fent trampes o enredos per la red,pero jo segeix amb les meves TANT TADEVI COM VARSAGUES es molt sospechos el nombre de vots que teniu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,que els menbres del jurat miren aixo i que reflexionen sobre el tema es molt mal no saber parcicipar en un concurs d'aquest tipus el que aconsegiu es que al final el jurat es done compte i no done per valit aquesta votacio.

i jo no he participat al concurs de cartells que si arribe a participar estarieu mes criticats en cara i facaria mes llenya al foc.

CAGAENPENA

Anònim ha dit...

Cagaenpena, si tu ho dius...

CLARETA ha dit...

LES VOTACIONS DEL BLOG SOLS ES UN MEMBRE DEL JURAT, DESPRES HI HAN MES MEMBRES AL JURAT I POT SER, EL RESULTAT FINAL, NO TINGA RES A VORE AMB EL RESULTAT AL BLOG.

Anònim ha dit...

Per cert, tu saps a quanta gent conec jo?!!... aleshores?!!

no volia contestar ni entrar en polèmiques, però m'has acusat d'algo que no he fet. Però clar, no t'ho puc demostrar. Així es que dir que VARSAGUES, te la conciència tranquila. A qui li pique que s'arrasque.

Anònim ha dit...

"cagaenpena", jo sols he votat un cop al meu ordinador. No si ho has comprovat, però no pots fer més d'un vot.

Estic d'acord amb Varsagues en la frase "saps a quanta gent conec jo?!?!?". És normal que ho comentes als teus amics, familia i coneguts, açò del concurs, com també és normal que si tu ho dius a un amic, es decante més per cert cartell.

Jo no estic d'acord amb votacions per internet, però mira, aixi ha sigut. I que guanyes per aci, no vol dir que et vagen a publicar el cartell!!!!! I si tens moltes puntuacions, no crec que el jurat t'agafe mania.


Com t'he dit, sols pots fer un vot, el que passa és que si ho comentes, la gent et pot recolçar. Mal fet? No se. Jo, realment, preferisc veure el meu cartell publicat, que tindre 200 euros en ma. Ho dic per que em fa il·lusió. La meua meta NO són els diners. Inclós no tinguent premi, també haguera participat.



Jo tampoc volia entrar en polèmica, però després de tot el que he llegit, no m'he pogut quedar callada.


I una ultima cosa, cagenpena, me dona igual que penses que el meu cartell és.... UNA MERDA. Jo l'he fet amb il·lusió i per què m'agrada. Si a tu no te mola, el que menys podries fer és respectar-lo.

I un consell: no poses tanta canya. No sé si hauràs fet tu un cartell, per`per ara, ningú dels participants ha armat cap "show".

Anònim ha dit...

Ah, i aci pot entrar tothom i votar qui li done la gana no? doncs ja està.

Res més. Crec.

FALLA VIA MATERAL ha dit...

Per favor no entrem en polemiques tant tadevi com varsegues tenen rao, i tu cagaenpena el que tens que fer es donar la cara i si eres un participant del concurs firma amb el mateix seudonim que al concurs, el que demostres es que no tens prou valor per a demostrar qui eres en realitat, per als participants sols dir que no feu cas de comentaris d'aquest tipus ja que es un concurs lliure i on es podia presentar qualsevol persona i tipus de cartell.

Cagaenpena no se si saps que un concurs es per decidir algo entre varies persones no una sola aixi que si no t'agrada algun dels cartells presentat es una opinio personal, pero hi hauran altres persones que si que els agradara.

TADEVI I VARSAGUES, no feu cas dels comentaris i perfavor no entrem en repliques, ja que com a concursants teniu que estar oberts a les critiques tant bones com dolentes.

DESDE LA FALLA VIA DEL MATERAL DONAR LES GRACIES A TOTS ELS PARTICIPANS PER PODER FER REALITAT AQUEST CONCURS DE CARTELLS.

Anònim ha dit...

Tadevi , per favor has de estar tranquileta i ser coherent en les coses que dius i fas.

Jo no he concursat , sóc simplement un observador i pel què veig dius :"La meua meta no són els diners.Inclós no tinguent premi també haguera participat."
Si tanta publicitat estàs fen-te PER QUÈ SERÀ?????????.

Deixa tranquila a la gent!, i dona oportunitat a que guanye el millor!.

A Varsagues vull dir-li :Què t'hauràs sentit malament de veure els primers dies que no apareixien els colors corresponents , que era una llàstima.Però ara ja es veu bé.Ara sort.

I a la falla Via Materal ,felicitar-los pel seu 25 aniversari,però vull comentar una cosa:Si en les bases no diu res de votar per INTERNET,s'haguera pogut evitar esta polèmica , encara què m'imagine que la persona o persones que els s'ha ocurrit , ho haurà fet per bé.
Espere que guanye el millor! . N'hi han de bonics!

Anònim ha dit...

Gràcies "Falla Via Materal" per donar-nos la raó, ja que, com es pot vore, tant VARSAGUES com jo, no voliem cap mal rotllo.



Rambo, no em faig publicitat, per que a mi m'havera agradat no haver tingunt que fer cap comentari d'aquest tipus. O al menys, si el fera, fer-lo per altres circumstàncies. Crec que sóc coherent en el q faig, encara que cregues el contrari. I crec que no m'estic clavant en ningú per a que em digues que deixe tranquila a la gent... però bueno. I et recorde, que la polèmica... no l'ha creat cap dels participants......

Ho senc "Falla Via Materal" per haver contestat altre cop, però no ho faig en males intencions. Però el que ha dit em molesta, i si no dic res... doncs ja sabeu allò de "quien calla otorga".


Salut i bon cap de setmana!

Anònim ha dit...

Rambo té tota la raó i jo vull afegir.......
TADEVI dius :NO TINGUENT PREMI TAMBÉ HAGUERA PARTICIPAT.
I jo pregunte :Ja saps que tens premi????????.
Perquè si els dos dibuixos que has presentat , són idèntics ,llevat de que un està més complet que l'altre.Hagueres pogut presentar un sol ,que són iguals.
T'ho has arreglat fent publicitat a familiars ,amics i coneguts i així dels 5 preclasificats 2 seran de Tadevi ,tinguent més oportunitats que els altres concursants , davant del jurat ,que també han ficat il·lusió com tú ,que per això han participat.
No et conec però trobe que eres molt astuta.

Anònim ha dit...

No he dit que vaja a tindre premis... parlava del premi que hi ha per al que guanye =S... No he dit en cap moment q el vaja a tindre jo, per que sé el que hi ha... =S No sé d'on t'ho has tret però bé.

No vaig a fer cap comentari més, per què no vull fer mala sang. Encara que hi haguen paraules per mi.

Jo simplement he participat, per què he volgut, i també per recolçar iniciatives d'altres falles, com fallera que sóc. I a totes les falles crec que lis agrada rebre resposta en tot allò que facen. És un concurs que dóna entrada a tothom, i jo no m'he botat cap punt de les bases.

En fi, res més. No faré cap comentari de res. Per què açò podria ser un sense parar.


Siau.

Anònim ha dit...

OK TADEVI ,el millor que faràs és ja no fer més comentaris.Cada cop que escrius es nota que estàs molt alterada.

Per la meua part sols desitjar-te que acabes de passar un bon cap de setmana i disfrutant com tothom del MIM a Sueca.

Ciao.