dimecres, 16 de març del 2011

SETMANA FALLERA 2011

Dimecres 16 de Març
5é Concurs oficial de TRUITES CASERES, aquest any MARINERA i coca de tomaca, pimentó, all i pinyons . I prompte a dormir, que lo bo encara esta per vindre.
.
Dijous 17 de Març
A les 7.30h, despertada per a tots, es el dia mes nombrós de fallers.Cercavila pel veïnat cap a les 12.00h.Dinar al cau i, per la vesprada, altra vegada cercavila per si el veïnat no sabia que estem en FALLES.Per la nit, sopar de faixa i BALL DE DISFRESSES, premi individual i col·lectiu.
.
Divendres 18 de Març.
Despertada per a alguns...Cercavila pel veïnat cap a les 12.00h i dinar al cau.Per la vesprada , cap a les 18.30, VISITA DE CORTESIA als monuments de la resta de falles.I per acabar el dia, sopar de faixa i ball al cau.
.
Dissabte 19 de Març.
Felicitarem a tots els Josep i Josefines.Despertada per als que puguen alçar-se . Cap a les 10.30 h, eixirem del cau per fer l'ofrena a San Josep i després a les 11.30h amb la resta de comissions anirem a visitar els monuments dels il·lustres suecans Joan Fuster , Jose Serrano i Josep Bernat i Baldoví.
Cap a les 19.00h, ofrena de flors a la Verge de Sales.Al arribar al nostre monument, crema de la falla infantil.
Últim sopar d'aquestes falles, i cap a les 11.30h cremarem la nostra falla i acomiadarem les FALLES 2011,A no, no, no, no, no, no,... que aquest any tenim discomòbil desprès de cremar el monument.
.
Diumenge 20 de Març
Dormir durant tot el dia.