dissabte, 26 de gener del 2008

CAREGATS I CAP A CASA
















El pasat divendres dia 25 de feber, la JLF de Sueca va fer entrega del trofeus de les diferents modalitats esportives que esta organitza durant tot l'any, dins de les modalitats que organitza cap destacar la nova incorporacio del Campionat de Futbet Femeni, en el qual, les Materaleres que daren 2º en el campionat. un bes a totes elles i un fort abraç, enorabona SubCampiones, l'any que ve el 1º lloc.


































Tambe obtingarem molts més trofeu con son:

3º Lloc a les 12 hores de Futbet Masculi.
4º Lloc al campionat de Frontenis
1º Lloc al Campionat de Raspall (Consolacio)
3º Lloc al Campionat de Raspall (Absolut)
2º Lloc al Campionat de Futbat Femeni.



















Desde la Falla Via del Materal donar l'enorabona a tots els esportites d'aquesta comisió.













Tambe cap destacar la preinguracio oficial del Casal Multiusos, el qual ens va sorpendre a tots amb una gran sala polivalent i un gran escenari, tambe les cadires que no son fixes, poden aixi gaudir del lloc del pati de butques per a diferents events, jo persoalment me vaig adentar fins les mateixes entranyes del Casal Multiusos, tambe té, una oficiona peral a JLF, un museu faller, uns accesos molt comodes cap al escenari, uns vestuaris i sobre tot una plataforma per a pujar al escenari les persones amb discapacitat, a, i tambe encara que no estava una cabina de so i llums aixi com tota la equipacio, crec que ya era hora que Sueca pogera tindre un altre lloc, apart del Centre Bernat i Baldovi, Per poder realitzar alli tot el que el mon Faller necesita. Moltes gracies desde la comisio de la Falla Via del Materal, GRACIES.




























El president intenta tocarme els ous,al estil Michel ,jugador de futbol, a Valderama.JE JE JE ,Observeu el moment.



2 comentaris:

San-vala ha dit...

Bon dia gent de la Materal,

Primer que res i en refèrencia a l'article felicitar-vos per ixe carreta de copes...

Altre tema i aprofitant que ja es pot comentar donar-vos l'enhorabona a la nostra falla amiga per la creació d'aquest blog, ja heu entrat al món ciberfaller com diu el meu gran amic Xuso de la Cervantes.

Crec que ja ho saveu, però si necesiteu algò dels de l'Avinguda només teniu que dir-ho...

TANIA ha dit...

MOLTES GRASIES AMIC SAN VALA, NO DUDES QUE SI NECESITEM AJUDA ET BUSCAREM, ARA INTENTAREM QUE "EL RULO NO PARE" JE, JE, JE