dissabte, 3 de gener del 2009

BASKET MASCULÍ

Com no aquest començament d'any no podia començar d' una altra forma, amb el campionat de BASKET masculí organtzat per la junta local fallera.

La cosa pintaba mal cuant el divendres dia 2 a la reunio de la l falla ens anterarem que jugabem al dia següent i damunt a les 8 del matí.

De Esquerra a Dreta començant per dalt:
TITULARS
VORETESKU
PIPOLMELENDI
JULIUSKU
JUANGOTUCAN
BASKESO'NEIL
PEPELUSKUS
VALTUMORTIMER
MANOLUSKOS (EN EL GIMNÀS FENT PESES)

A LA BANQUETA O DE RESEVES
Nom Pos Alzada Equip
Carlos Cabezas PG 1.87 Unicaja Málaga
Rudy Fernandez G 1.96 DKV Joventut
Jorge Garbajosa F 2.07 Toronto Raptors
Pau Gasol F 2.15 Memphis Grizzlies
Marc Gasol C 2.10 Akasvayu Girona
Carlos Jiménez F 2.04 Unicaja Malaga
Alex Mumbru F 2.01 Real Madrid
Juan Carlos Navarro G 1.91 Memphis Grizzlies
Felipe Reyes F 2.06 Real Madrid
Berni Rodriguez F 1.97 Unicaja Málaga
Sergio Rodriguez PG 1.92 Portland Trailblazers
José Manuel Calderón PG 1.90 Toronto Raptors

El disabte a les 8 comença l'aventura, el primer partit va ser contra la falla BERNAT ALINYO

El equip no va començar molt be ja que tenien la munyica un poc atrofia i sola aconsegiren 8 punts font als 28 de la BERNAT, tambe cal destacar que en este equip jugen jugadors federats del basket.

Cap ales 9:30 arriba al camp BASKESO'NEIL, i la veritat era una persona de "PES" per al equip, el seguent patrtit en enfornta a la falla PLAÇA DE CERVANTES, duel de aniversarris 50 contra 25, el partit va ser un tu a tu entra els dos equips sols cal dir que a la mitja part el resultat era de 6-6.
Despres d'uns minuts de descans la racha del kilerPEPELUSKUS, VALTUMORTIMER i els rebots de BASKESO'NEIL, arivaren a la victoria, am un resultat de escandol amb 12-8, a favor del MATERAL, també cal destacar l'actuació del PIPIOLMELENDI que despres es va lesionar i no poge acabar el campionat

Seguidament, jugarem conta la FallaPlaça de L'Anjuntament, una altra comissió amb bons jugadors, pero el que no sabia aquesta comissió es que el DRIM TEAM dela MATERAL ja tenia la munyica calenteta, sols cal dir que en tota la primera part ens ficarem per davant amb el resultat de 8 a 6, i fins açi ens arriba la sort ja que despres entraren els bon jugadors i el resultat final ba ser de 14-11 a favor de l'Anjuntament, pero per part nostra no heu ferem mal del tot.
Despres d'aquest partit sols ens quedava el millor , ESMOSAR i CAP a CASA, al fi i al cap tercer del nostre grup i no pasarem a la seguent ronda que es ekl que a nosaltres ens interesabe NO PASAR, je je je je, fins l'altra cronica deportiva el reporter de la FALLA VIA MATERAL la granota gustavo.



COM NO,NO FALTAREN LES TIPIQUES CANASTES AMB CALSOTETS

1 comentari:

CLARETA ha dit...

SI SI SI, L'ANY QUE BE CAMPIONS.
PERO TINDREU QUE ENTRENAR UN POC PER A PODER GUANYAR (JO SI VOLEU VOS FAIG DE ENTRENADORA)JEJEJE