dimecres, 1 d’abril del 2009

SUHECA.COM

Enviat per Suheca.com

Suheca.com edita un DVD amb les ofrenes del dia de Sant Josep i els millors playbacks i sainet
A partir d’este dissabte podrà adquirir-se als llocs de venda habituals junt a l’exemplar d’abril per sols 3 euros més.
.
Este dissabte 4 d’abril estarà disponible ja als punts de venda habituals de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes el número 7 del periòdic mensual Suheca.com.
Seran 32 pàgines a tot color, de les quals 12 corresponen al suplement ‘Falles tot l’any’.
.
Com a novetat, este mes hem editat un DVD faller amb els millors moments de les Ofrenes del dia de Sant Josep a Joan Fuster, el mestre Serrano, Bernat i Baldoví i la Mare de Déu de Sales. El disc també inclou els playbacks guanyadors dels concursos adult i infantil (Plaça de Cervantes i Tro i Flama), així com el sainet de la falla del Mercat, nel·lo a la millor obra.
.
El DVD podrà adquirir-se opcionalment junt a l’exemplar de Suheca.com per sols 3 euros més.
Entre els assumptes més destacats que tractem al nou número de Suheca.com figuren les celebracions de Setmana Santa a Sueca i les festes del Mareny de Barraquetes, dos festejos dels quals incorporem els programes d’actes íntegres.
.
Al Suheca.com també ens ocupem del primer duatló de llarga distància de Sueca, dediquem dos pàgines als 25 anys del Club Handbol Sueca i ens apropem a Sonia Fernández, la suecana que presenta a Canal 9 el programa ‘A la llum de la lluna’.