dimarts, 4 de novembre del 2008

2ªMITJA MARATÓ 2008 CIUTAT DE SUECA FALLA VIA MATERAL


Com no, aquest any, hem coseguit el repte que teniem marcat i no era altre que tirar en davant la 2ª mitja Marató, i aixi asegut, crec que aquest any hem triunfat una altra vegada, ja que el temps no ens donava cap esperança, pero nosaltres sempre obtimistes diem, " Vosatrs tranquils que el oratge se esta aclarint", i aixiva ser, cap a laes 9:30h va escampar i parar la pluja.




Despres de tots els duptes i modificacions de recoreguts per inundacions de carreteres, ales 10:00h es va donar la exida amb el so de una carcasa, i va ser entonces cuant els esportistes del club de futbol amarica SUECA RICERS, desferen la barrera humana que formaben i donaren pas als corredors i atletes de la cursa.



La cursa comença amb un ritme molt alt marcat per els corredors de cap de la cursa amb uns 4:30 min, el primer kilometre (mes o menys crec).



La cursa va transcorer sense cap atercat greu, bueno no camtarem que va caure el arc de exida i el del kilometre 10, o que algunes persones no podien esperarse i creuaven els carrers tallats o inclos cerretere, bueno ara ja, no es un secret.



Jo personalment estava a la eixida i meta de la cursa i tenia una hora per areglar tot el necesari per a la arivada, aixi que no estaba molt informat per con anaben els corredors, bueno l gent deia que per el kilometre 10 capellino portaba una ventaja de 5 segons sobre els persegidors, pero no se si era aixi es el que sentia.




Cunat encara estava acabant de ficar els trofeus en el podium, em dien que ja estan arribat que sols els falta el final un kilometre deien i axi vaser al cap de 1h i 12minunts, es començen a sentir les sirenes del cotxe de cap de cursa "Guardia Civil de Trafic", i de seguid va arrrivar girant per l'avinguda del mar, Xavi Bou en Primer lloc i de seguida bufant li el cul Albert Capllino, la recta final pereixia una final de 100m i no la d' una mitja marató, despres de correr 21 kilometres amb condisons no masa bones per a la practica d' aquest deport con es la pluja o el vent, alfinal el esprint de albert no va ser prou per alcançar al de xavi i el trionf ve ser per al atleta Xavi bou, del Club de Corbera, tornat a rebalidar la condisió de campió ja que el any passat va ser també el campió. Enorabona Xaví



Despres sols ens faltava que arribara la primera dona i va ser al cap de un ratet, ja que el ritme mercat per els primres masculins va fer que els corredors se estiraren molt, pero clar cadascu va al seu ritme, i despres de 1h i 37 minuts va arribar la corredora Laura Alabau,del Club Franc Beneyto, enorabona Laura.


Durant tot aquest temps no pari de fer fotos de tots els corredors per ficarles a la web a la arribada a la meta.

Despres de 2 hores i 21 miuts arrba a la linea de meta el ultim participant i no era altre que el corredor Carlos Javier Yago. C.A. L Rabo



I els resultats dels totes les categories son els seguents :


VETERANO B MASCULI
1 Reyes Ruiz,Manuel
2 Vidal Martinez,Jose

VETERANO B FEMENI
1 Marti Albiñana,Jose Vte
1 Garcia Perez,Rosa
2 Vallcanera Castella,Florencio
2 Garcia Perez, Angeles
3 Sancho Alberola,Gonzalo

VETERANO A MASCULI
1 Machi Ortiz,Domingo
2 Martinez Piera, Salvador
3 Molines Tormo,Juanmi

VETERANO A FEMENI
1 Pla Molina,Inma
2 Peris Manguillot,Maria


SENIOR MASCULI
1 Palero Martinez,Salvador
2 Lozano Velasco,javier
3 Puig Torres,ximo

SENIOR FEMENI
1 Granell Tamarit,Dori
2 Cases Moncho,Laura Noelia
3 Almiñana Costa,Nanda

JUNIOR MASCULI
1 Piqueras Torres,Jonathan
2 Mulet Pons,Jose Miguel

CATEGORIA FALLERS
1 Lopez Ortell,Francisco Javier
2 Cerros Almodóvar,Rueben
3 Matoses palacios,Alfredo

CATEGORIA LOCALS MASCULI
1 Burguera , Vicent
2 Alcañiz Clari,Cristian
3 Beltran Tomas,Francisco


CATEGORIA DISCAPACITATS
Montagud Navarro,Jose Carlos

CATEGORIA ABSOLUTA MASCULI
1 Bou Soler Sabih
2 Capellino Moll,Albert
3 Sieres Gomez,Agustin

CATEGORIA ABSOLUTA FEMENINA
1 Alabau Marti,Laura
2 Reyes Perelló,Mºjose
3 Jimenez LOpez,Mº Carmen

CATEGORIA EQUIPS FEMENI
Club Triatlo Sueca

CATEGORIA EQUIPS MASCULI
Club Atletismo Cullera




Gracies a tots per la seva participació, gracies a tots els patrocinadors i col.laboradors i gracies a totes aquelles persones que fan posible que es puga realitzar aquest event.



De MITJA MARATÓ 2008 SUECA



Si volsveure totes les fotos fes click al enllaç de dalt.

MOLTES GRACIES A TOTS I FINS L'ANY QUE BÉ.

4 comentaris:

Lidia ha dit...

Pareix l'altre dia que començarem en la web fallera, i ja portem un any, gràcies per les vostres visites, els vostres comentaris, el haver-nos inclos als vostres links, gràcies per estar ahi.

Moltes gràcies.


www.fallacasadalonso.com

rocio ha dit...

Enhorabona, pel treball i l'organitzacio de l'event, ara ja no podeu parar, a per la 3º¡¡¡¡

Anònim ha dit...

GRASIETES ROCIO. QUAN MENYS EN DONEM CONTER JA ESTEM AHI ALTRA VEGADA.

Xuso ha dit...

Felicitats a tots els participants i especialment als premiats.

I l'enhorabona a l'organització de la Falla Via Materal, per conseguir que un evnet d'estes característiques vaja pel camí de consolidar-se en el calendari any rere any. Jo vaig estar mirant en varios punts la cursa i vaig disfrutar molt. Molt bona organització.

Enhorabona a tots!!