dilluns, 2 de març del 2009

FIN DE SETMANA DE PLUTJA

Com tots sabeu, aquets fin de setmana , per culpa dels temps ha sigut un poc distint al que estava previst.
.
Tot comença dissabte de mati,toca el despertador a les 9.00 h del mati (estes xiques son molt matineres) per anar d'esmorçar a la CLAU , i el primer que vaig fer va ser mirar el temps, i sorpresa, estava ploguent , hem vaig desilusionar un poc , pero tenia esperançes de que parara de ploure.
.
Esperi a que vingueren a per mi, i a esmorçar.Alli estavem Tania, Xavi,Clara,Monica, Aron,Eli,les tardones de Angeles i Carol i la dormilona de Toñi que ja ni aparegue.
No parava de ploure, i alli estaven gelades i un poc desilusionades.
Quan ja haviem xarrat prou ens anarem les unes al cau i les altres a comprar el ultims detalls per a la cavalgada (per si de cas es feia). La sorpresa ja va ser quan entrarem al cau i els membres de la junta ens confirmaren que tots els actes del dissabte estaven suspesos.
.
Per tant, no tenien cavalgada del ninot,ni entrega de premis,ni conscurs de xarangeus,i com de nit teniem ball, teniem que improvisar alguna festa, la gran idea va ser, nit de disfreses;revolucionarem a tots i cadascu es busca un disfraç per a la nit.
Cap a les 9.00h ja estaven casi tots al cau, amb el bocadillo,pizza... en ma i preparats per al ball i per al que fora.
.
Soparem i a ficar-nos el disfraç, hi vavia de tot, pirates, payasos,ciclistes (eixa era jo i les meves amigues, ja que som super deportistes decidirem ficar-os el equipatge,jajajaja). Heu pasarem d'allo mes be.
Proximament vos ficare les fotos i dema ja vos contare un poc del actes del diumenge, que tinguerem la repartida de llibrets i la II Cavalgada Infantil (amb plutja i sol)

FES-TE AMB L'ESPECIAL FALLER DE SUHECA.COM
I FALLES TOT L'ANY
A partir del dimecres, 4 de març, 56 pàgines d'informació local amb vora 300 fotografies a tot color per només 1'20 euros, als punts de venda habituals