dimarts, 24 de març del 2009

PRESENTACIO 2009

Començare fent-vos una xicoteta cronica del acte de presentacio de la comissio que tingue lloc a el dia 15 de març a les 12.00 h al lloc de costum.


Tot comença quan sona el despertador cap a les 9 per anar a fer-me el pirris, a la dutxa per despejarme un poc i prepara per a la resta del dia.
Cap a les 11.15 ja estava vestida i cap a la presentacio, i com sempre, de les primeres.La gent poc a poc anava acuditn, i comença l'hora de anar arreglant a la gent (començant amb la comissio infantil i finlitzant amb la comissio major).
Pujaren les presentadores de la Cort Infantil, Marta i Sandra, i demanaren la presencia del nostre president Salvador Sanchez acompanyat per la fallera Noelia Alafarga.





Poc a poc anaren nomenant a la Cort Infantil i els xiquets i xiquetes pujaven acompanyats de un falleret, o una fallereta.Mira que estan graciosos, lo menuts que son i lo be que heu fan.
Despres va ser el torn del majors, pujaren les presentadores Isabel i Noe, i nombraren a la comissio alli present.

Quan ja havien pujat tots els majors, ens visitaren el resto de comisions de Sueca, Mareny de Barraquetes i El Perello i , la Junta Local Fallera acompanayada per la Fallera Major i La Cort D'honor.

Quan aplega el torn de la Junta Local Fallera, es va fer la entrega del Bunyol D'or a Celia Vasquez, ENHAROBONA!!!

Tambe es va fer la entrega a Jesus Grau i Jose Mauro de la maxima gratificacio que pot rebre un faller (bunyol d'or amb fulles de llorer), ENHAROBONA tambe per als dos.

I per finalitzar, tingue lloc al carrer Baldovi la ja tradicional dansada.

Podeu vore el resto de FOTOS a la nostra galeria.