dilluns, 6 d’abril del 2009

RECETA MONA DE PASCUA PER ALS XIQUETS


LA MONA DE PASQUA
INGREDIENTS:-
6 ous -
250 g farina
250 g sucre
1cullerada de llevat
GUARNIMENT:-
melmelada de préssec
fruites confitades:cireres,meló, síndria, peres i taronges
figures de xocolata
mantega
PROCEDIMENT PER FER EL PA DE PESSIC:
Es separen les clares dels rovells d'ou. Es col.loquen en un vol i s'hi afegeix el sucre. Es remena fins que es forma un massa ben fina.En un altre vol es posen les clares i es munten a punt de neu.Ara, al vol dels rovells hi afegim les clares i ho remenem a poc a poc.Seguidament hi afegim la farina i ho barregem tot suament.Agafem una plata rodona untada de mantega i tirem tota la pasta anterior,i la col.loquem al forn a 160 graus durant 25 minuts. PROCEDIMENT PER FER EL GUARNIMENT:
Tallem el pa de péssic pel mig (horitzontalment) i hi posem la melmelada ben escampada.Pel damunt la untem de mantega i pels costats de melmelada .Posem les ametlles pel voltant del pa de péssic, i la fruita a sobre, fent alguna forma (flors...) .Per acabar hi col.loquem la figura de xocolata.