dissabte, 15 de març del 2008

1º CAMPIONAT DE DARDS FALLA VIA MATERAL



El pasat disabte dia 15 de MARÇ, va tindre lloc en el cau de la falla Via del Materal, el 1º Campionat Intern de Dardos, amb un gran participació de fallers el campionat comença a les 16:30, degut a un retras inesperat, el cuadrangulatr estava format per, 3 grups de 4 persones i un de 5 persones , de tod aquestos deportistes de gran ELIT, sols parasen ales seguens rondes les dos millors de cadascun del grups, formant una altra vegada 2 grups de 4 persones i seguint el mateix metode d'eliminació.


Cap a les 18:30 Comença la final amb uns deportistes dignes de veure i aquesta va se clarament dominada per el deportista Manuel Lianes "EL PITXA",que acaba am el 1º LLOC, amb tirada de dards al piso inclosa voluntariament al veure el seu domini absolut, amb 2º LLOC un deportista de PES Joan Carles Vazquez "EL BASKES", 3º LLOC per uns del veterans de la falla Julio Grau "JULIET" i amb 4º LLOC Emilio Galiana "EL CABALL"



"ENHORABONA PITXA"









1 comentari:

Lidia ha dit...

Com va la cosa? ja esteu recuperats de la setmana fallera?? o encara no.

Les webs falleres estan un poc mortes, serà perquè la gent encara esta de pasqua i setmana santa? o perquè estan saturats de tanta falla?? jo crec que la primera opció va a ser la correcta.

Aquest any les falles han estat de categoria, han segut impressionants, i ho he passat d'allò més bé, esta clar que parla per mi, i pense que tots els anys dic el mateix, però aquest he disfrutat molt de la festa intentant estar en tots els llocs, anant a tots els actes de la junta local com a cort, acudint a tot el que feia la meua falla com la primera, cercaviles, despertades, dormint poc, en els balls per la nit,... i sempre al peu del canyó siguent sempre la primera per a tot... per a viure la festa cada moment de tots els dies... però aixó si, el dia 20, en llevar-me les piles "Duracel" estaba morta, no podia més, i damunt era Pasqua, hui estic feta pols i demà a treballar, je je je.

En breu posarem a la nostra web fotos per si voleu vore-les i contemplar lo bé que ens ho hem passat.

Com a curiositat, en la nostra web hi ha escrit uns anys on tornarà a coincidir setmana santa en falles.

Espere que ho hageu passat molt bé totes aquestes festes i espere que pronte es posen totes les webs falleres de nou en moviment.


www.fallacasadalonso.com