dimecres, 26 de març del 2008

CONCURS DE DISFRESSES

Aquest any a segut impressionant el nivell d’ingeni e imaginació que ens em trobat al cau primerament donar les gracies a tots els participants d’aquest concurs.

Vaig a relatar els premiats del concurs de disfresses si participareu i no esteu en aquest comentari mireu a la dreta en el lloc de concurs de disfresses que allí estem tots.

Primerament començaré per el premi a la millor parella que va recaure a TRANCAS I BARANCAS, directe des del “Hormigero de CUATRO”.





El premi individual va ser par al KINDER SORPRESA, i es de veres portava un regal en el seu interior.




















El premi en grup fou per al CHULO I LES SEVES XIQUES, jo no se que com cridar-lo si Palleter o Ramiro, enhorabona a tots, els integrants d’aquest grup.





Ara el millor premi va ser per la seva dedicació, esforç, ingeni,feina en el disfressa i malt de cap cada any per a EL MONSENYOR LLUIS. Que cada any durant un bon grapat d’aquestos, es disfressa de dues formes de NINJA o Capella, gracies Lluis per la teva dedicació.

Esperem que l’any vinet la participació siga igual de multitudinària.

2 comentaris:

CLARETA ha dit...

Clarament al guanyadora va ser Tania en el concurs individual amb el ou kinder (per cert, estava bonisim), pero el de grup, el del meu grup estava tambe molt be i era prou original.

L'any q be guanyem mosatros.....

Anònim ha dit...

enorabona a tots!!!