dimecres, 26 de març del 2008

XXVI CONCURS INTERBARRIA FALA VIA DEL MATERAL

Aquest any a segut com quasi tots els anys en aquest concurs de Paelles Nocturnes primerament donar les gracies a tots els participants d’aquest concurs encara que hi ha gent que va fer torra o inclòs fideua.

Els premiats del concurs de Paelles Nocturnes.
Tercer Lloc per a la Colla els quarentons amb el grup de Jesús Grau.
Segon Lloc fou per la Colla Barriobajeros amb el cuiner Val Monpo.(SEGUNDON)



El Primer Lloc va recaure per la clàssica Colla L’ALEGRIA,que ens va dir que el seu secret,i diu que no hi han secret simplement esta en agafar el puntet de la paella i bona cosa de arreglo i sobre tot no tindre presa per fer-la i un bon fogater.
ENORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS

8 comentaris:

Anònim ha dit...

enorabona a tots els participants i als guanyadors. per altra banda volia comentar que en comparacio amb els altres anys yo crec que hi hagut tongo tant en el concurs de les paelles com el de les truites ya que sempre son els mateixos guanyadors (de la mateixa familia) igual que el jurat aleshores pense que no deuria ser aixi.

CLARETA ha dit...

Tens rao, la nostra paella estava bonisima i no tinguerem res.
Lo de la truita tb tongo pq la meua era la guanyadora.
JEJEJEJE

Anònim ha dit...

no eu dic per tu xo x lo demes es veia vindre xq...q xustet que sempre eren els mateixos o de la mateixa familia els guanyadors...pos la veritat es un poc sospechos...

Anònim ha dit...

SI TENIU ALGUA ALTRA IDEA PER MILLORAR I NO PENSAR QUE HI HA TONGO DIGEUOOOOO, O PRESENTEU ALGUNA ALTRA FORMA DE FER LES COSES O PRESENTEUSE PER ENCAREGARSE DE FER DE JURAT O JO QUE SE MES FETD I MENYS PARAULES QUE LA BOCA ES MOLT GRAN PERO LES GANES QUE TREABALL MINIMES.

ES MOLT BONICO CRITICAR DESDE FORA I ANONIM................EL BASKES.

Anònim ha dit...

pot ser que no siga soles per les ganes de treballar xq moltes vegades antes son la teua familia i allegadas que els falleros xq sino la critica esta per darrere y tambe es molt bonico...dir lo q tu dius y despues q aneu criticant...

Anònim ha dit...

Jejeje, el que no comprenc es pq no poses el teu nom ANÒNIM, no entenc tant de misteri, al igual que no entenc que si tens algo que dir ho digues asi i no a les reunions, que per algo estan.
En quan al tongo...enterat un poc de les coses que al concurs de paelles hi habia un persona de jurat representant de cada colla que feia paella.
IRENE

Anònim ha dit...

EL BASKES


ASI POTS DIR TOTS EL QUE TU VULLGES,PERO QUE SAPIGES QUE ERES UN OUNA CAGAT OCAGADA DE MERDA PER QUE SI TENS PROU PER FICAR EL QUE FIQUES TIN PROU PER FICAR EL TEU NOM.

ES MOLT BONICO ESCRIURE COM ANONIM.
P.D. A PER CERT SAPS QUE ESTAS COCATME ELS COLLONs JA, I JO SI VULLC PUC SABER QUIERES PER LES CLAUS I LA TEVA CONESXIO.

Anònim ha dit...

vaaaa no es pikeu ke nian koses mes xunges km lo de la fallera major ke pok apok la tindrem representantnos atots els llocs i aixina akavarem.s`escomença penjant una foto i ensengent la falla i s´acaba fallera major de sueca i anant arreplegar-la abans dels pasacarrers
NO VOLEM FALLERA MAJOR!!