divendres, 19 de juny del 2009

AGERMANANTS 2009

Fa uns dies vos vaig dir que Agermanats 2009 ja estava ahí i que en breu es posarien a la venda els tickets. Be, doncs eixe moment ha arribat, les diverses comissions ja disposen dels seus tickets corresponents i podreu adquirir-los des d’avui mateix als diferents caus .

El seu preu també està ja clar, són 20 eurets.

Enguany tenim dos dies de festa en lloc de un, recordeu:

- El dia 11 ens concentrarem al parc de l'estació sobre les vuit, llegirem el manifest i posteriorment farem el passacarrer. En acabar-lo, sopar, castell de focs artificials i ball amb l’orquestra Titanic.
- El dia 12 de Setembre, el dedicarem als més menuts, però sense oblidar-nos del majorets. Pel matí farem jocs infantils i en acabar hi haurà una paella gegant, i després discomòbil i festa de l'espuma.

I per aquella gent que no li agrade el pla o que no puga acudir el divendres, el mateix dissabte es posaran a la venda el tickets per a dinar paelleta i disfrutar dels jocs infantils. El preu estarà al voltant dels 4 euros. Ja sabeu, no s’ho podeu perdre!!

2 comentaris:

Amic fep ha dit...

Igual que hem dit en altres blogs... els tickets de paella es ficaran a la venta sempre i quant en queden, aixi que, si vols asegurar-te el participar en el event, compra el ticket per la totalitat i no t'esperes al dissabte, ja que si es cubreixen totes les places de la paella no eixiran tickets a la venta.

CLARETA ha dit...

GRACIES