divendres, 5 de juny del 2009

FRONTO A LES FALLES


Be el dissabte es va disputar la segon fase del campinat de fronto.


La Falla Via del Materal encara tenia les dos parelles disputant el campionat.Com era d'esperar, la parella formada per el Val(Zoe) i Carles(el Vazquez) no tenien res mes que fer " per ficar un poc de llenya " que aguantar la calor que cauia, i com era d'esperar no tocaren ni pilota. I quedaren eliminats.(tot hi ha que dir que la subenció bé a a la falla) Gracies parella.


Bé i parlant de l'altra parella formada per Llorenç(el pipiol) i Salva(Vorete presi). Tingueren un començament molt dur ens toca contra l'Avinguda (21-17) una parella prou forta pero encara ens ferem amb ells, tot seguit contra Tro i Flama (17-21) esta va ser la partida més igualada fins que un punt polemic dona la ventaja a l'altra parella i no ferem més punts, i per finalitzar el Portal va ser l'ultima parella (21-5)


P.D.ESTE DISABTE SI QUE NO ENS SALVEM
.
*Article enviat per Vorete
.
8.00 h Reunio mitja marato (hui tampoc podre estar, men vaig de despedida, lo siento )
9.30 h - 10.00 h Horari de pagament de cuotes i Loteria setmanal
10.00 h Sopar
11.00 h Reunio setmanal
RECORDAR QUE TOT EL MON QUE VUIGA APORTAR UNA PUBLICITAT QUE LES ENTREGUE A ANICET LAMOLDA, O SI NO ES MEMBRE DE LA COMISIO, QUE PARLE EN ALGUN MEMBRE DE LA NOSTRA COMISIO O QUE ENS ENVIE UN E-MAIL I EL MES AVIAT POSIBLE CONTACTAREM AMB ELL.
BON CAP DE SETMANA !!!!