dimecres, 10 de març del 2010

CAVALGATA DELS NINOTS

Desde bon de mati i despres de toretjar alguns incovenients, alguns xics estaben convertint el nostre cotxe (l'oliveta) en un grandisim tobogan.

Mentres altres anaren a vore el concurs de xarangues i com no d'esmorsarem abans d'anar a ultimar detalls i disfresses per a la cavalgata.

Acabarem de dinar, arreplegarem el cau i mentres els ingeniers acabaren l'olivata hi hague gent que pogue fer la siesta.

Arriben les 19.30 hora de quedada en el cau, conforme arriba la gent es prepara per agarrar forces i eixir per arribar al lloc de trobada que es l'estacio.


Ixim de l'estacio i comença la festa ja estem al carrer Sequial asi comensen les "llagunes" mireu les fotos per recordar.

Despres d'unes cuantes hores perdudes entre les tasquetes, la Go i a saber per on mes arribem al cau i alli estaben esperant-mos els nostres amics de la Soundfestivals junt amb ells acabarem la festa.











Des d'açi en nom de tota la comissio li enviem un abraç molt fort per a Patri, per a que es recupere pronte, que agarre forces que esperem vore-la pronte per el cau.