dimarts, 9 de març del 2010

De dimats 9 a dijous 12 de Març.
Realitzarem els campionats interns de jocs de taula.(Si no recorde mal dimats dia 9 truc, dimecres dia 10 parxis i dojous 11 domino).

Dijous 11 de Març.
Cap a les 10 del mati rebrem, al centre de educació especial de Sueca CEES,al nostre cau i els convidarem amb un esmorzar i desprès una discomobil.

Divendres 12 de Març.
Ja fa uns quants anys, en aquest dia convidarem als nostres amics i ven volguts treballadorsdel Centre Ocupacional a esmorzar i desprès una discomobil.Per la vesprada la Junta Local Fallera farà entrega del premis, al cau de la che-collons.Per la nit, a les 22:45h, la Junta Local ens visitarà per a cantar les albaes al nostre cau.

Dissabte 13 de Març.
A les 11 del mati despertada per als mes menuts de la comissió i desprès jocs.

Per la vesprada VIII Campionat infantil de raspall “Falla Via del Materal”, JOCS infantils berenar per a tots ELS MENUTS.

XXV Concurs internacional de paelles nocturnes, al nostre casal.Després de no deixar ni un grà d’arròs en el calderó, ball al cau.

Diumenge 14 de Març.
Cap a mig dia, farem la nostra presentació com de costum.Després d’aquesta , realitzarem la ja tradicionalment coneguda “Dansà al carrer Baldoví”.Per la vesprada cap a les 17h, Campionat absolut de raspall, així com la el VII Campionat Falla Via del Materal de “Pic i maneta”.

2 comentaris:

CLARETA ha dit...

Prepareu-se que la setmana va carregadeta !!!

TANIA ha dit...

Mare meua si jo encara no me recuperat del finde