dilluns, 4 de maig del 2009

GRACIES A TOTS

Gracies a tots per la vostra col.laboracio a la web, hem superat les


Quan començarem al mon de internet, al blog, teniem un contador de visites , pero en fallà i tinguerem que començar de cero.Per tant, agraïm la vostra col.loracio i la vostra confiança. (Recalcar que som internacionals).

Sols demane que la gent podria col.laborar un poc mes en els comentaris. Jo se que molta gent entra a vore el blog, pero no deixa ninguna nota.Admitim comentaris, sugerencies.... ..

Tambe recordar a la gent fallera que tambe pot escriure articles, tan sols ha de enviar-los al e-amil de la falla : fall_via_materal@hotmail.com, i el mes aviat posible, seran colgats al blog.

GRACIES A TOTS !!!!!

PD. Qui sera el proxim paregut??????? Aquest mes va en un poc de retas , però el mes aviat posible vos informare del PAREGUT DE MAIG

3 comentaris:

rocio ha dit...

Enhorabona a Clareta i Tania i a les persones que duen el blog, jo sempre que puc vos faig una visiteta, i heu continuare fent.
Felicitats per les 10.000 visites i a per 10.000 mes¡¡¡

TANIA ha dit...

GRASIETES ROCIO SE QUE TU ENS AJUDARAS A ARRIBAR.

CLARETA ha dit...

GRACITES PER LA VOSTRA COL.LABORACIO, I HEU DIC DE TOT COR PQ ES MOTL DE SACRIFICI TINDRE UN POC DE TEMPS PER AL BLOG , I NOSALTRES SEMPRE HEU INTETEM.

GRACIETES