dimecres, 10 de desembre del 2008

SOPAR 25 ANIVERSARI


Ja arribem al final el sopar, la nit va ser molt intensa, quedarem a les 9.00 en el Paquiu per anar obrint boca i a les 9.30 vore les 25 carcases que anavem a disparar en el lloc on plantem el monument i com a comensament de la nit.
Feia molt de fred i aire pero com a bons fallers que som aguantarem com uns valents.









Despres de la xarraeta i la casalleta de rigor entrarem a sopar en la sala Cancela, el sopar molt bo i la compania millor.









Despres de sopar i a l'hora del cafe vingue el moment de la torta i del agraiments a tots els fundaors, tinguerem la visita del president de la junta local fallera, la fallera major de Sueca, la regidora de festes i com no l'alcalde el que va ser fundaor de la nostra falla.
Ferem tambe entrega del xec per al primer premi de la portada del llibret del 25 aniversari.
I la presentacio del nou estandard que ens obrira pas estes falles, i com no despedint com toca i deixant-lo per al record en un marc el primer estandard que els nostres fundaors ens deixaren.

I com a colofo final "Rebombori" dona pas al ball i a la barra clar que si.

Com a despedida vos deixe la foto de tots els asistents, ademes de la dels fundaors com agraiment i per a donarlos altra vegada les grasies per haver montat la falla a la que pertanyem.

Va ser un dia molt complet i molt divertit, per lo menys per a mi. Ara a esperar el proxim acte faller.

3 comentaris:

CLARETA ha dit...

Va ser un dia molt divertit, i si aixo pregunteu a la gent a vore quin hora es xitaren , fins i tot anarem a keepers.

rocio ha dit...

Vos felicite de nou per l'aniversari i no dupte que ho passareu be, teniu bona gent i no fa falta ser molt per disfrutar.

TANIA ha dit...

Gracies Rocio, la veritat es que som pocs pero bons.