dimarts, 11 de maig del 2010

25 ANIVERSARI CENTRE OCUPACIONAL

Aquest divendres dia 7 de maig va tindre lloc l'obertura dels actes conmemoratius del 25º aniversari del centre ocupacional.

Tot començà de bon de matí al pavelló cobert de Sueca, arrivarem els fallers disposats a fer feina, col.laborar i passarnos-ho d'allò més bé.
Quina fou la nostra sorpresa quan vegerem que ja estaven les persones del centre ataviats amb la feina, molt nerviosos i comboiats per el dia que els esperava. Ens donarem compte que per a ells era un gran dia i per lo tant anava a ser un dia molt especial per nosaltres.

En un tres i no res montaren les taules i les cadires. Feta la feina i tot controlat passarem a fer una de les millors activitats " l 'esmorçar" ( i més si és convidat per un membre del centre: Toni!!!!!!! .................. GÀCIES ET DEGUEM UNA CONVIDÀ!!!!!!)

Tot seguit i amb la panxa ben plena,passarem a organitzar l' eixida cap al mercat, on estaven altres companys de altres centres, que havien vingut a gaudir d'aquesta festa i acompanyar-nos en aquest dia tan especial, a més de col.laborar amb una fireta de productes artesanals feta per ells, per cert amb productes molt xulos i a molt bon preu, jejejejejej!!!!!

Despés de visitar la fireta, uns companys anaren al centre Bernat i Baldoví a acabar d'assatjar els actes que tenien previst per a la vesprada ( musical, teatre.......)
Altres anarem al pavelló cobert a acabar de preparar el segon acte: "el dinarot".
Gaudirem de una paella boníssima d'ànec, conill, i caragols.
Personalment fou un gran repte per nosaltres, repartir plats, coberts i begudes per a tants comensals i a més a contrarellotge.
Gràcies a la voluntat dels fallers i a la bona organització dels educadors del centre fou un èxit.

Abans de ficar-nos a menjar passaren a donar les gràcies a tots els assistents: autoritats, centres visitants, i com no a la falla Via Materal.

Una vegada ben farts, passarem al millor acte del dia "l'hora de la música" , en aquest moment ens ho passarem d'allò més bé, ballant, ballant i ballant.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De sobte arrivà la plutja i tinguerem que recollir de pressa i corregudes, no passa res, ja que ens va deixar gaudir una bona estona.

Donar les gràcies al centre ocupacional de Sueca per haver realitzat un acte com aquest i ser capaços de reunir a més de 400 persones per una causa com LA IGUALTA DE TOTES LES PERSONES i haver-nos deixat participar i aprendre junts.

PD:Pròxim acte" la caminata" ja vos informaré com anat el dia .

"EL GORTTTTTT"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Isaak)

Hola a tots i totes !!!
.
Sóc Juanjo, monitor del Centre Ocupacional. Porte un any i mig treballant al Centre, malgrat que des de fa molts anys estic vinculat a ell per mig de l'Associació A passar-ho bé, la qual vaig crear juntament amb Voro i algunes persones més.
Sincerament, vullc agrair-vos, en el meu nom, tot allò que feu amb nosaltres, no per nosaltres, sino amb nosaltres. Quan arriven les Falles les primeres paraules i records que tenen les persones amb discapacitat intel·lectual al Centre són per a vosaltres, compten amb eixe super esmorzar. I crec que enguany també us recordar per altres coses... El dia d'ahir, sense vosaltres, no hagués estat possible igual. Només que una persona amb discapacitat haja tingut un somriure a la boca, ja val tot l'esforç, i a la fi de la vida sols recordarem aquells moments feliços i als que ens hem rist, i de segur que els membres de la Falla Via del Materal estaran al record de molts d'ells.Moltes gràcies, novament, per la vostra desinteressada participació i el vostre suport. Especialment a Issac, per la seva sensibilitat i ganes que ens fa fet il·lusionar, si cap més, en aquest projecte. Ens veiem el dimarts en la I Caminada Popular, però aquesta vegada, a gaudir més !!!!
.
Juanjo