dilluns, 17 de maig del 2010

CAMINATA

Hola, bon dia a tots i totes!!!!!
El dimarts dia 11 de maig va tindre lloc el tercer acte del centre ocupacional de Sueca.Com no, allí estàvem alguns dels fallers disposats a gaudir d’un altre dia de festa amb el Centre Ocupacional.Aquesta vegada es tractava d’una caminada popular de 6 km pels voltants del riu Xúquer. De bon matí, arribarem a l’avinguda Mestre Serrano, i com no, allí estaven els membres del Centre ja nerviosets esperant a ficar-se a caminar, jejejeje...i com anaven!!!!.Mentre esperàvem a la gent que faltava, férem el típic esmorzaret!
De sobte, començà a vindre molta gent, jo personalment vaig “flipar” ¡quanta “penya”! (vaig pensar) més que res,per l'organització, però com no,per la seva facilitat per controlar i les nostres ganes de treballar amb ells va ser tot un éxit!
Una vegada tots en marxa,anàrem cap al cordó el riu entre rises i bones sessions de xareta. Arribarem l’assut de Riola jejejeje! quins records (a Banano jejejejeje) i allí tinguérem que fer una paradeta per a refrescar, ja que feia molta calor! Alguns companys corren molt i deixarem a la meitat enrere, però no passa res, ens agruparem i altra vegada a caminar, el que no sabíem nosaltres es que en els Canos estava el refresc. Començarem a repartir aigua per a tots ( menys mal que practiquem en la mitja marató jeje).Allí tornarem a fer una pauseta per a agarrar els últims esforços per arribar a "Sueca Park", on ens esperava la picadeta i els "regalitos"
Una vegada al "Sueca Park", els membres del Centre ens havien preparat una picadeta i uns refrescs, també ens regalaren a tots el assistents una bossa plena de regalets !!!!GRÀCIES!!!!
El fi de festa tornà a ser carregat de molta musica, festa i molt bon rollo.
PD: Sols voldria donar les gràcies a tota la gent que va fer possible aquesta caminada popular i que continuen fent-ne moltes més. Ens ajuntarem tot tipus de gent: majors, joves, antics companys de treball.... família,(en el meu cas) i tot per una causa CAMINAR JUNTS PER LA IGUALTAT!!!!!!!! I com no les 300 o 400 persones segur que éram ¡GRACIES A TOTS!
Pròxim acte:La petanca: siii!!. En la falla encara recordem aquell any que anàrem a jugar desprès de dinar i ens explicaren com es juga a la petanca, jejejeje!!
Enviat per Isaac