dimarts, 4 de maig del 2010

CENTRE OCUPACIONAL SUECA - 25 ANIVERSARI

Enviat per Isaac



Aquest mes és un mes especial per a mi, ja que és el meu aniversari i entre altres es també el 25 aniversari del centre ocupacional de sueca.
Per al que no ho sapiga, el centre ocupacional és un grup de gent molt humana i treballadora,són molt especials,especials per la seua força per a treballar,per a eixir endavant encara que les coses vagen mal. Cada vegada són menys eixes vegades, gràcies a la gent que ens sentim identificats amb ells per una causa.
Les seves ganes de superació e integració són les que ens fan reflexionar i enganxar-nos a la seua manera de disfrutar i apendre de la vida com ells...encara que les coses vagen mal ells sempre estan ahí, lluitant per superar-se i ser més volguts, i això es digne d`admirar.
Per tot açó vuic donar les gràcies a tots/es les persones que formen part del centre ocupacional,gràcies per ser
com son i fer-nos gaudir d´uns( "esmorsars tremendos jejeje")carregats de festa, bon rotllo i molta,molta humiltat.


PD: Des de la falla via del materal vos desitjem que continueu molts anys més, treballant i esforçant-vos per la integració i la igualtat de totes les persones com fins ara, i esperem que junts pugam caminar per aquest cami i fer-lo menys difícil entre tots, per un món més humà.

GRÀCIES PER ENSENYAR-NOS A APRENDRE DE LA VIDA I DEMOSTRAR-NOS LA CONSTÀNSCIA EN LA LLUITA PER LA IGUALTAT.

Sols voldria convidar a tota la gent a gaudir dels actes que ha preparat la gent del centre ocupacional.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

grasiesss molt xulo

Unknown ha dit...

avore aso va x milaa sendra:MILA AS VIST ENKARA KE SIGAM POKS ENKARA ESTEM AI FENT KOSTAT NOMES DIRTE KE EL POKET KE ME DIXAT ENSEÑAR SERVIX X ALGO.esta gent es mereix aixo i mes visca els esmorsars del centre okupacional al kau del MATERAL kede ki kede durem ixa lluita endavant siiiii
EL GORTTT

elsa ha dit...

esta molt xuloo isaac!
as triunfat!

CLARETA ha dit...

FALTA FICAR EL PROGRAMA D'ACTES , PERO EL ESCANEJAT NO IX TOT, QUAN TINGA UN RATO EL FICARE. CIAO

Juanjo ha dit...

Hola a tots i totes !!!

Sóc Juanjo, monitor del Centre Ocupacional. Porte un any i mig treballant al Centre, malgrat que des de fa molts anys estic vinculat a ell per mig de l'Associació A passar-ho bé, la qual vaig crear juntament amb Voro i algunes persones més.

Sincerament, vullc agrair-vos, en el meu nom, tot allò que feu amb nosaltres, no per nosaltres, sino amb nosaltres. Quan arriven les Falles les primeres paraules i records que tenen les persones amb discapacitat intel·lectual al Centre són per a vosaltres, compten amb eixe super esmorzar. I crec que enguany també us recordar per altres coses... El dia d'ahir, sense vosaltres, no hagués estat possible igual. Només que una persona amb discapacitat haja tingut un somriure a la boca, ja val tot l'esforç, i a la fi de la vida sols recordarem aquells moments feliços i als que ens hem rist, i de segur que els membres de la Falla Via del Materal estaran al record de molts d'ells.

Moltes gràcies, novament, per la vostra desinteressada participació i el vostre suport. Especialment a Issac, per la seva sensibilitat i ganes que ens fa fet il·lusionar, si cap més, en aquest projecte.

Ens veiem el dimarts en la I Caminada Popular, però aquesta vegada, a gaudir més !!!!

Juanjo

Unknown ha dit...

grasies juanjo eres la po..a tio estik aborronat i tot sols dirte ke grasies i enkantat de treballar amb gent kom vosaltres moltes moltes gracies eixe esperit es el ke voliem rekuperar siiiiii

noelia ha dit...

aii isaaac!! jaja

graciies a vostrs per avisarmos
i que mos eu pasrem molt bee:)
fins el dimarts