dimecres, 20 de febrer del 2008

BANDERES PASAES PER AIGÜA

Caballers, que seríen unes falles sense les típiques banderetes, pues res aquest any ens resesteixen, l'oratge que estem tinguent esta setmana es per a cagarse en .........., el temps tambe ens a fet retrasar el partit de futbol i com abans he dit la penja de banderes.
Xiquets i xiquetes aço s'amontona i no ens queda ni un sol dia lliure fins no passar falles. Si feu un poquet de xansa l'any passat abans dels fallers d'honor les banderes estaben totes penjades, perque clar hasta no penjar-les el campionat del truc, parxis i dominó, no començaba.
Ja que l'oratge no ens permés eixir del cau, l'iniciativa d'uns quants fallers ha sigut ficar un poc de money i tots el dies sobre les 20.00 fer la gran picadeta (mes be digne de comunio) acompanya del mitllor san que hi ha (san miguel) i clar com no, d'una gran tertulia que sol durar aproximadament 2 horetes.
ESTEU TOTS CONVIDATS AIXÍ QUANT MÉS SIGUEM MÉS TALADRA HI HAURA.

NOTA: ESTA FALLA ES RESERVA EL DRET D'AMISSIÓ.

-EL XAMUS

7 comentaris:

Anònim ha dit...

eiiii xamuskina si hi ha berenaret jo tambe vaig a penjar banderes del materal ;-)

CLARETA ha dit...

JO HUI TB M'APUNTE A PENXAR BANDERETES .... JA QUE HASTA ARA NO E POGUT ANAR. JEJEJEJE ... SI ELS ESTATUTS DEL XAMUS NO EU PROHIBIXEN!!

Amic fep ha dit...

Clareta, crema els estatuts!!!!!!

CLARETA ha dit...

AIXO ES EL QUE TINDRE Q FER.JEJEJEJEJEJE

Anònim ha dit...

Je morell ja saps que allí tens les portes obertes per al que vuiges,(menys per vindre a jugar al futbol clar), agafes alguns peonets de la ronda i així en 2 dies banderes penjades, que la nostra barria es xicoteta.

Anònim ha dit...

Vuic aclarar el tema dels estatuts, els meus estatus es feren sols per al dissabte per el matí.

CLARETA ha dit...

ACEPTA ' T, PERO ELS DISABTES ELS TINDREM QUE NEGOCIAR.