diumenge, 17 de febrer del 2008

NELO'S 2008



Aquest Any la J.L.F de Sueca , fica en el seu 10 concurs de Sainets un espectacle digne de hollywood, crec que si continuem amb aquest martxa a la proxima en catifa roiga i amb frac,,,,,je je je je. Pero aquesta presentacio la fa més seria i amb més glamour, molt be per par de la JUNTA LOCAL.
Despres de tot aço comença l'enrega i com no ,aquest any no hem fallat primer que tot felicitar a tos els actors i a pere,per el seu TRECER PREMI AL MILLOR OBRA.




Tambe felicitar a Celia per la seva nominacio a la millor actriu i per la seva mensio especial, tambe felicitar a Aniset per la seva nominacio a la millor actor i per la seva mensio especial i con no a Emilio per el seu 1º premit al millor Actor seundari. Enorbona a tots ells.








Tambe recordar les millors obres:
1ª Falla Verge de Sales.
2ª Falla Sucro.
3ª Falla Via del Materal.
4ª Falla Bernat i Alinyo.
ENORABONA A TOTS inclos les no premiades.


5 comentaris:

Amic fep ha dit...

Enhorabona a tots els premiats. A mes, bon dia clareta. Ja te vaig dir el dissabte que anava a ficar algo, tambe, a partir d'ara et saludare i comentare els teus comentaris, jejejejejejejejeje, ja t'expliqui el dissabte que no m'havia percatat del que me comentareu tu i el Vorete...

Bon dia a totes les falleres i fallers de la Via Materal...

Baskes fes feina, perroooooooo!!!!!

CLARETA ha dit...

HOLA, BON DIA AMIC FEP!!!
ARA QUAN TINGA UN HUECO FICARE JO UN ESCRIT SOBRE AQUEST FIN DE SEMANA QUE HA SEGUT PROU MOGUDET.

CLARETA ha dit...

PER CERT, ENHAROBONA A TOTS ELS ACTORS I ACTRIUS DE LA FALLA vIA DEL MATERAL PER TOTS ELS PREMIS CONSEGUITS!!L,ANNY Q BE A PER EL PRIMER PREMI!!!

Anònim ha dit...

nnnnnn

Anònim ha dit...

bon dia,voldria donar les gracies a tota la gent de la falla que ha fet posible tot el tema del sainet,com no als meus companys tambe a pere per la paciencia que ha tengut i a tota la gent que vingue el dia del sainet i el dia dels premis. A tots moltes gracies


milio.