dijous, 28 de febrer del 2008

VETERANS 7 - MATERAL 3

Ahir dimecres cap les 20.30 hores, va tindre lloc en el campo de l'infantil en Sueca, el partit de futbol que disputaren els veterans del Sueca contra la falla via del materal.
No pogué ser, el equip compost per complet per els fallers del materal no pogué brindar una victoria a esta comissió, això si divertirse que era el objectiu si heu conseguirem.
S'imposà la llògica, els veterans homens d'ofiçi en la pràctica d'este esport, desde sentir el xiulit del col·legiat, que donava per començat el partit, es posisionaren en el terreny de joc i començaren a tocar el baló d'una part a l'altra, tant es així, que en finalitzar la primera part ja anavem 4-0 pergent. Al descans tinguerem una xarla tàctica (je cabró ja tens el disfraç per al dissabte, no habeu dut la cassalla, je veges si trobeu el meu fetge que he pegat una carrera i crec que le perdut), al reanudarse la segona part, tragerem la casta de fallers i un gran gol tempraner del pixa ens dona ales, a continuació un penalti clamurós sobre un destacat Bucks que ell mateixa s'ancarrega de transformar-lo deixava el marcador en un 4-2, quant els teniem contra les cordes, ens ferem el 5-2 açó suposà una poalada d'aigüa freda, pero res com no ens agrà pedre ni a les cristis el monin a falta de 15 minuts col·locà el 5-3, com no quedava temps per a molt, pujarem cap a dalt (menys el val, que segué de lo milloret del partit), per a vore si podriem traure al menys un empat, pero dos contres letals dels veterans deixaren el definitiu 7-3 en el marcador. Pense que haverem pogut traure mitllor resultat (no som ni el madrit ni el barça) si el col·legiat havera encertat en 3 o 4 vegades i tambe si no hagerem estat pensant en el partit de champions que tenim el dissabte (cavalgada del ninot).

En acabar va tindre lloc al cau el sopar de rigor, vuic fer un agraïment a Isaac, Portu, Bermejo i més gent que en deixe, per la tasca realitzada i tindre la taula i el sopar apunt per només arribar nosaltres fer-nos una cerveseta i deseguida començar a sopar llom,llangonisseta amb tomaqueta i querilles fretgides.

Cap les 24.00 hores al acabar-se el Barça-Valencia que vegerem en la pantalla de plasma que tenim, pegarem tots cap a casa, ja que hui es dia de curro.
Va ser tot un exit, el proxim partit es solters contra casats a futbol 7, data i hora sense confirmar-se.