diumenge, 17 de febrer del 2008

SALUTACÍO EL PRESIDENT

FALLA VIA DEL MATERAL


Estimats amics, fallers, falleres i com no al nostre veïnat. És un plaer saludar-vos com a president de la Falla Via del Materal.
Enguany és un orgull poder dir estes paraules ,ja que vol dir que la meua comissió ha volgut que es represente un altre exercici
L’any passat tinguerem un gran repte, crear el nostre cau faller, que em aconseguit amb gran èxit.Per no deixar de treballar, ens en posat en un altre repte, ser els primers en organitzar la primera mitja marató de Sueca. No ha sigut una tasca fàcil, però amb la col·laboracio de tots els fallers i familiars ho em aconseguit, encara que hi havia gent que no volia que nosaltres l’organitzarem, i altres que no donaven un “DURO” .
I m’he adonat conter d’una cosa, que som un falla xicoteta, però ho aconseguim tot, ja que només hi ha grans fallers, que porten les falles al cor durant tot l’any.
Ja nomès en queda acomiadar-me, i donar les gràcies a tots els fallers i falleres que fan possible que puga dur endavant la gran tasca de ser president.


Sols em resta aprofitar l’ocasió, per a convidar-vos a tots al nostre cau i desitxar-vos unes bones festes Josepfines

El president, Salvador Sánchez i Olegario

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest president está demostrant en esta falla que hi han persones que tenen molt de pes dins de la mateixa.Per este motiu vaig a fer un escrit per a que aquest problema es solocione prompte, per que pot ser un focus d´infecció per a la falla.( nota: la falla no es un negoci es una divertició per a tots)

CLARETA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

LA FALLA NO ES UN NEGOCI, QUE TE PENSES QUE ESTEM GUANYANT DINERS AMB TOT EL QUE FEM O QUE PAYASO I SI TENS OUS DIGES EL TEU NOM CABRO DE MERDA A VORE SI TU ERES EL VIRUS
EL BASKES.