dimarts, 26 de febrer del 2008

PAELLES I FALLERS D'HONOR



Uns quants fallers com va sent habitual quedarem per a esmorsar el dia de paelles i com no, anarem a ca el Paquiu (ens ferem bocadillet, café, copa, repito i arrancaora).
Per altra banda, les xiques anaren a la Clau (com també es costum).
Després ens veguerem tots al cau, uns per a preparar la nit de fallers d'honor i altres per a possar en marxa les paelles al sindicat.
Com tots els anys, arribarem tots junts al sindicat, pero no tardarem a desperdigonar-mos ja que cadascú tirà per un lloc (bar Paquiu, barra sindicat, cau faller, taladraes amb altres fallers de distintes comissons...)
Vaig poder comentar i raonar amb alguns companys bloggers, entre ells Morell, San Vala, Amic Fep, San Garrofa, San karrega...I puc afirmar que encara anaven en condicions quan parlaren en mi ( supose que sería perque encara era pronte).
Voldría donar la enhorabona a la Junta Local Fallera, ja que aquest any a sigut tot un éxit el substituir el típic Ricard per una bona cerveseta fresqueta.
Tocaria parlar també de premits, pero no o faré molt llarg ja que no ens enduguerem res ni de decoració ni de paella (Val e Hilario un altre any serà!!)
Al acabar-se les paelles acudirem tots al cau, on es notava l'ambientet. I ja que no podiem entrar perque la gent estava preparant el sopar per a la nit, tinguerem que anar a a casa a dutxar-mos ja que el dia per a nosaltres encara no havia finalitzat.
A les 21:00 ja estavem tots al peu del canó fent-li companyia a la barra del cau. A continuació , la gent es va aposentar als seus seients i començà el sopar.
De la nit no puc parlar molt ja que de la inhalació de fum de les paelles que estava ajudant a fer amb el Pandoc, el Palleter i Juanet, em feia molt de mal el cap i me'n vaig anar a casa.
Així que li done la paraula al Vázquez ja que no vol que escriga sino estava present.



-EL XAMUS

4 comentaris:

Anònim ha dit...

vazquez no cal que façes res, ja estan llevats ninot.

San-vala ha dit...

Però tú estas en condicions per a jugar Xamus???????, després d'un fi de setmana tan maratoniano i contant que tens una edat considerable, jejejejejeje

Anònim ha dit...

Estic al 100%, com tots els fallers, pero al 100% per al sopar no per a jugar.

CLARETA ha dit...

JO TB ESTIC AL 100 % PER SOPAR!!!
ENS VEGEUEM HUI AL CAU I DEMA TB!!!